Acai Organic de la Calivita sau Acai de la concurenta?

organic acaiCe zici Organic Acai de la CaliVita va face fata concurentei?

Ei bine, putem pune această întrebare şi invers, pentru a vedea de ce concurenţa nu are nicio şansă! Este adevărat că Organic Acai de la CaliVita de-abia a fost lansat pe piaţă, însă concurenţa este deja în mare pericol…

În primul rând, acest produs conţine suc de acai organic 100%. Aceasta înseamnă că întregul conţinut de acai din Organic Acai provine din surse organice 100%. Niciun alt brand nu se poate mândri cu aşa ceva.

CaliVita vs. alte branduri: 1:0

În al doilea rând, Organic Acai de la CaliVita nu conţine nimic altceva în afară de acai 100%. Sucurile altor branduri nu conţin decât 25% acai, restul fiind format din 18-20 de fructe diferite. De fapt, când cumperi un astfel de produs, cumperi suc de alte fructe, nu de acai. Aşa că ce afacere ai făcut?

CaliVita vs. alte branduri: 2:0

Dar cel puţin concurenţa are preţuri mai mici, nu? Greşit.

Organic Acai de la CaliVita costă mai puţin decât sucul de acai oferit de alte branduri renumite. De exemplu, când cumperi un pachet de 4 x 0,75 l de la o firmă de renume, plăteşti 525 lei. Dar, fiindcă are un conţinut de acai de doar 25%, nu ai cumpărat, de fapt, decât 0,75 l de suc de acai (Ceea ce înseamnă că un litru de suc de acai va costa mai mult de 690 lei!).

Acum compară aceste cifre cu preţul de 405 lei al Pachetului de Organic Acai de la CaliVita, unde primeşti 4 x 0,5 l = 2 litri de suc pur de acai! Asta înseamnă un preţ rezonabil de 202 lei/litru de suc de acai 100%!

Trebuie sa profiti de promotia ACAI prin care platesti 3 sticle si primesti 4 sticle.

Scor final: CaliVita vs. alte branduri: 3:0

Vrea cineva să-şi ia revanşa?

Acai Organic produs de Calivita se poate cumpara de pe supli.ro

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Diverse, Suplimente

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: