Antrenor KickBoxing Bucuresti

antrenament kickboxing bucurestiDaca vrei sa te mentii in forma si sa dobandesti o anumita siguranta atunci cand esti pe strada, o poti face si prin practicarea unui sport de contact cum ar fi KickBoxing-ul.

Mergand la antrenamente de kickboxing poti slabi foarte sanatos, corpul se tonifiaza frumos, deoarece antrenamentul este destul de complex, are un grad de dificultate ridicat, punand la lucru majoritatea grupelor musculare.

Antrenamentul de kickboxing combina miscarile de aerobic cu cele energice fiind un amestec de box si arte martiale. Ajuta la dezvoltarea musculaturii, creste capacitatea pulmonara si rezistenta la efort, arde grasimile si asigura o mobilitate mai buna corpului.

Dar pentru a avea efectele dorita este important sa gasesti un antrenor de kickboxing bine pregatit teoretic, care sa stie cum sa adapteze antrenamentul pentru fiecare individ in parte, sa stie cum sa faca un program care sa te ajute sa slabesti si sa tonifiezi musculatura si sa poata sa iti faca si cateva recomandari privind alimentatia si stilul de viata.

Pentru cei ce locuiesc in Bucuresti il recomand pe antrenorul de KickBoxing Diaconu Alin, are si pregatire de psiholog, ceea ce reprezinta un avantaj. Il poti contacta la numarul de telefon  0727379986, pe email diaconu_alin90@yahoo.com sau pe site-ul lui unde ofera sfaturi pentru kickboxing, nutritie si psihologie alindiaconu.blogspot.ro

Eu nu cunosc un alt antrenor de KickBoxing in Bucuresti bun, asta nu inseamna ca nu exista.

Asa ca in loc sa mergi la sala sa faci doar un antrenament de fitness banal, mai bine mergi si faci un antrenament de kickboxing si poti sa arzi 350-450 de calorii pe ora.

Chiar daca kickboxing este cunoscut drept un sport de contact, pentru conditie fizica si slabire se practica o varianta in care nu exista contact fizic.

Iar pentru a avea rezultate mai bune ar trebui sa te aprovizionezi cu suplimente de pe supli.ro.

antrenor kickboxing bucuresti

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Diverse

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: