Cu 33% mai multa energie cu SuperCoQ10 Plus

Mai multa energieŞtiţi ce au în comun munca şi recreerea activă? Ambele necesită energie! Mai mult decât atât, stresul, activităţile sportive sau chiar şi fumatul solicită un consum mai ridicat de energie, pe care trebuie să o suplimentăm.

Credeţi că niciunul dintre aceste argumente nu se referă la voi pentru că sunteţi una dintre puţinele persoane care au un stil de viaţă liniştit şi sănătos, nu ies nicăieri şi nu fac nimic?:) Avem veşti proaste pentru voi: indiferent de modul vostru de viaţă, nivelul de coenzima Q10 (şi de energie) din organismul vostru scade după vârsta de 30 ani şi nu puteţi face nimic ca să împiedicaţi acest lucru.

Sau poate că puteţi…. Puteţi recurge la suplimentare.

Coenzima Q10 nu vă furnizează doar energie, ci vă poate proteja şi întări inima, poate încetini procesul de îmbătrânire a pielii şi, dacă este consumată în doze mai mari, are şi alte efecte protectoare.

În reţeaua CaliVita este disponibil un produs extrem de popular de ani de zile, SuperCoQ10 Plus, care vă poate satisface cu uşurinţă necesarul de coenzima Q10.

Acum facem lucrurile de două ori mai simple pentru voi:

Produsul SuperCoQ10 Plus, care conţine 20 mg coenzima Q10, este acum şi mai avantajos: fiecare cutie conţine acum 120 tablete, cu 33% mai mult decât varianta iniţială cu 90 tablete.

Cel mai important însă este că puteţi cumpăra 120 tablete la acelaşi preţ.

Cumpara popularul produs SuperCoQ10 Plus cu 33% mai multă energie chiar acum! Şi nu uitaţi: noua formă de prezentare, cu 120 tablete, este disponibilă la acelaşi preţ!”

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Suplimente Calivita

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: