Cum ajungi un om de succes

DIFERENTA care-ti da LIBERTATE, BANI, SANATATE SI SUCCES

Acum peste 40 de ani, s-au nascut doua persoane. Ambele persoane sunt de sex feminin, ambele s-au nascut in acelasi oras, in acelasi cartier, in familii cu parinti cu pregatire educationala asemanatoare, cu mame care au lucrat in alimentatie publica si cu tati care au fost muncitori in cadrul aceleeasi fabrici. Ambele persoane au parcurs clasele 1-8 la aceeasi scoala generala si au fost colege de clasa inclusiv la liceu. Ambele au avut aceleasi rezultate la scoala, fiind la fel de inteligente, harnice si studioase. Dupa terminarea liceului, ambele s-au angajat in sistemul sanitar ca asistente medicale, cu salarii identice si cu perspective asemanatoare.

Dupa peste 20 de ani de la terminarea liceului, DIFERENTA in vietile celor doua persoane este enorma.

Diferente bogati si saraci

Una din ele este in continuare angajata in sistemul sanitar, avand un salar de bugetar, muncind cel putin 8 ore /zi in medie , cca. 160-180 de ore /luna. Are la dispozitie doar 30 de zile de concediu anual, putand sa le solicite doar de 2 ori /an , doar cu programare si la intelegere cu colegii si in permanenta trebuie sa-si dramuiasca banii pentru a face fata cheltuielilor zilnice si creditelor accesate pentru a-si achizitiona o locuinta decenta si o masina normala care in ziua de astazi este o necesitate, nu un lux.

Cealalta a devenit liber profesionista, dupa care antreprenor, are venituri din diferite surse, veniturile ei fiind in permanenta crestere, munceste in jur de 5 ore/zi, in medie cam 100 de ore /luna. Programul de lucru este stabilit de catre ea, fiind zile in care lucreaza poate 8 ore in loc de 5 , dar cu marele avantaj ca oricand poate sa-si ia mai multe zile de concediu, de odihna, de recreere sau pur si simplu de nemers la munca, daca ea asta vrea, netrebuind sa aiba acordul nimanui in acest sens. Ea in fiecare an calatoreste foarte mult, in locuri exotice, cel putin 60 de zile /an este in vacanta, se cazeaza numai la hoteluri de 4-5 stele si se recreeaza si se odihneste in cele mai frumoase resorturi din SUA, China sau Europa. Nu este constransa de probleme financiare, se imbraca in haine scumpe de la brand-uri renumite, dar cel mai important lucru este faptul ca veniturile ei cresc de la o zi la alta de peste 5 ani.
Este evident ca ceva s-a intamplat cu cele doua persoane pe parcursul celor peste 20 de ani de cand au terminat liceul, acest lucru facand diferenta.
Ce anume a facut cea de a doua persoana acum peste 5 ani de viata ei s-a schimbat radical in bine in comparatie cu prima persoana, si cum poti sa beneficiezi si tu de aceasta schimbare?

text primit prin email de la Emro Quantum

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Stil de viata

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: