Cum am scapat de alergie

Strănuţi, îţi curge nasul? Nu eşti singurul care suferă de alergie. Citeşte poveştile clientilor noştri şi vei afla cum au reuşit ei să scape de simptomele neplăcute.

Pe lângă alergia la alimente, eu sufăr şi de alergie la medicamente şi la polen (la iarbă, copaci, flori, praf şi pene). De nenumărate ori strănutam, nu puteam să respir, îmi curgea nasul şi ochii mi se înroşeau şi îmi lăcrimau. Am luat multe medicamente, am folosit sprayuri nazale şi picături pentru ochi, până când Andrea Farkas mi-a făcut o propunere personală. Datorită acesteia, astăzi mă simt minunat.

Pentru a scăpa de simptome, iau câte o tabletă de C-1000 Plus, MagneZiB6, Omega 3 Concentrate şi o picătură de D-drops în fiecare dimineaţă. Dacă simtomele se intensifică, măresc doza.

Nu mai am nevoie de medicamente. Pot respira, mă simt mult mai bine. În sfârşit, pot zâmbi, iar copiii mei au o nouă mamă.

Mulţumită CaliVita, starea băieţelului meu de 8 ani s-a îmbunătăţit considerabil. Nu putea respira şi răcea des din cauza alergiei, motiv pentru care avea şi o inflamare permanentă a urechii. Nu putea participa la orele de sport, folosea sprayul inhalator în permanenţă şi nu se putea concentra la şcoală, fiindcă era mai tot timpul adormit, ca efect secundar al tratametnului antialergic.

De când a început să consume produsele CaliVita, face progrese la şcoală, se concentrează mai bine, ba chiar ia note mai mari. Participă la orele de sport, nici măcar nu mai strănută. Nu mai ia decât un tip de medicamente din cele patru pe care le consuma până acum. Starea lui generală este mult mai bună şi le-a recomandat CaliVita chiar şi profesorilor lui.

Eszter Tóth Füléné, Ungaria

Din copilărie am predispoziţie alergică şi mă feresc să mănânc anumite fructe alergene pe perioada verii. Dar, pentru că am în curte zmeură şi fragi, în urmă cu o săptămână nu m-am abţinut şi am mâncat. În câteva ore mi-a apărut reacţia alergică, cu blânde şi mâncărime. Noroc că am avut Noni în casă şi am luat câte o lingură din două în două ore. Până a doua zi mi-au dispărut simptomele.

Eveline Gheorghiu, România

Din cauza alergiei mele la polen, în continuu îmi curgea nasul, strănutam şi nu puteam să respir. Când înfloreau castanii, viaţa mea devenea un calvar. În plus, faptul că lucram la o florărie îmi înrăutăţea şi mai mult simptomele. Doctorul meu mi-a sugerat să îmi schimb locul de muncă şi stau cât mai mult închisă în casă.

Fiica şi ginerele meu m-au sfătuit să încep să consum suplimentele alimentare CaliVita, aşa că acum iau câte o tabletă de MagneZiB6C-1000 Plus si  Omega 3 Concentrat în fiecare dimineaţă.

În sfârşit, mă simt bine. Atât fizic, cât şi psihic. Medicul meu a fost foarte surprins să constate că funcţia mea pulmonară este perfectă şi că nu mai iau niciun medicament. Chiar şi cei din jurul meu au fost surprinşi să vadă cât de bine arăt şi mă invidiază că nu mai îmi suflu nasul.

Jánosné Tóth, Ungaria

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Diverse

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: