Cum pot sa scap de grasimea de pe burta?

Pentru ca m-a intrebat cineva cum poate sa scape de grasimea de pe burta, o sa raspuns aici, poate intereseaza si pe altii:

Exercitii fizice zilnice timp de 3 luni: in prima luna doar dimineata, in urmatoarele doua luni si dimineata si seara. In prima luna: 100 de aplecari ale bratelor inspre varfurile picioarelor (tineti bratele si picioarele drepte si va aplecati mainile impreuna cu trunchiul, astfel incat sa atingeti picioarele cu mainile); 100 de fandari laterale (pe fiecare brat ce trebuie aplecat pana aproape de pamant), 100 rotiri circulare ale trunchiului. Incepand cu a doua luna, puteti sa introduceti si: 100 de fandari laterale pe fiecare picior, si 100 de abdomene (rugati pe cineva sa va ajute). Urmati timp de 3 luni aceste exercitii fizice si insotiti-le de mers pe jos (plimbari usor accelerate).

Va garantez ca dupa acest maraton de 3 luni, veti avea un stomac perfect plat. Evident, cu conditia sa nu consumati 3 Kg de carnati pe zi si 2 Kg de tort. Este indeajuns sa renuntati la: prajeli de orice fel, paine alba, paste fainoase, lapte dulce, zahar, unt, smantana, margarina, faine alba, fasole, struguri, banane, carne de porc, carne de oaie, carne de vaca.

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Stil de viata

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: