Faceţi schimbarea cu Super CoQ10 Plus! Merită!

Schimbările mediului înconjurător dar şi a vieţii cotidiene aduc o povară mult mai mare asupra organismului nostru decât acum 20 de ani.

Aerul mult mai poluat, radiaţiile UV, folosirea agenţilor chimici, o nutriţie nesănătoasă, consumul de medicamente, stresul şi fumatul, toate acestea cresc nivelul radicalilor liberi din organismul nostru. De aceea avem nevoie de un suport antioxidant adecvat şi o caSuper CoQ10 Plusntitate corespunzătoare de energie.

Noi studii, care ne motivează să facem schimbări continue, sunt publicate periodic. Astfel, am decis să oprim producţia produsului nostru, Coenzyme Q10 cu 10 mg de CoQ10 şi să îl înlocuim punând accentul pe un produs cu o doză mai mare, care poate pregăti mai bine corpul pentru a face față circumstanțelor schimbătoare.

Desigur, nu vă vom lăsa singuri! Vă recomandăm călduros produsul nostru Super CoQ10 Plus: experienţa de mulţi ani şi numeroşii consumatori satisfăcuţi dovedesc eficienţa şi calitatea sa excelentă.

Puteţi găsi, de asemenea, bine-cunoscutul trio antioxidant în noua variantă de 20 mg CoQ10 la un preţ mult mai bun. 1 mg Q10 costă 0,08 RON în cazul Coenzyme Q10 de 10 mg. Cu toate acestea, în cazul Super CoQ10 Plus, de 20mg, pentru 1 mg de substanţă activă trebuie să plătiţi doar 0,06 RON. Astfel, puteți economisi mai mult de 30% față de achizițiile anterioare dacă faceţi această schimbare!

Dacă sănătatea și portofelul dumneavoastră sunt importante, nu ezitaţi și treceţi la produsul nostru lider de piaţă, Super CoQ10 Plus de 120 capsule, cât mai curând posibil!

Poti cumpara Super Co Q10 Plus de aici!

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Suplimente Calivita

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: