Nu ştii să îţi interpretezi simptomele?

Oare câţi dintre cei pe care îi cunoşti se simt la fel?

Câteva sute de persoane, probabil. Acum imaginează-ţi un instrument uşor de folosit, care poate indica o posibilă carenţă de vitamine la oameni, pe tableta sau pe smartphone-ul tău! Nu-i aşa că te-ar ajuta să alegi suplimentul potrivit pentru actualii sau potenţialii tăi clienţi şi astfel, să vinzi produse? Normal că te-ar ajuta!

Haide să facem un control rapid, fără a merge la medic. Deschide aplicaţia şi pune-te pe treabă!

Acum vei înţelege de ce suntem entuziasmaţi de această nouă aplicaţie a echipei de experţi CaliVita®! De acum încolo nu va mai trebui să fii tu expertul când vine vorba să le recomanzi anumite vitamine clienţilor tăi. Dacă o foloseşti ca instrument pentru a găsi noi clienţi sau a-ţi construi afacerea, aplicaţia te poate ajuta în următoarele moduri:

  • Foloseşte puterea unui terţ; nu ai cum să combaţi cercetările din spatele informaţiilor pe care această aplicaţie le conţine.
  • Ajută la duplicare; în această afacere, când tu eşti expertul, eşti greu de copiat. Această aplicaţie îţi ia o povară de pe umeri şi clienţii tăi vor vedea că şi ei pot recomanda produse mult mai uşor. Duplicarea este elementul esenţial în network marketing.
  • Atrage atenţia potenţialilor tăi clienţi înaintea unei prezentări de produse sau de afaceri.
  • Monitorizează simptomele clienţilor tăi, o dată ce au început să folosească produsele, şi vei înregistra astfel comenzi repetate.
  • Foloseşte aplicaţia pe post de contact iniţial cu prietenii mai îndepărtaţi. Trimite-le linkul pe messenger, iar după aceea dă-le un telefon pentru a stabili o întâlnire ca să le prezinţi afacerea.
  • Internaţionalizează-te! Aplicaţia este disponibilă în mai multe limbi, aşa că vezi în ce ţări ai prieteni şi invită-i să o folosească. Poate că a venit momentul să îţi lărgeşti orizontul!
  • Foloseşte-o oriunde pentru a impulsiona vânzările; fii în permanenţă atent la plângeri şi arat-o tuturor, pentru a începe conversaţia mai uşor…

Cum interpretez simptomele

Suntem convinşi că această aplicaţie te va ajuta să faci vânzări iniţiale şi repetate, în momentul în care îţi dai seama cum funcţionează şi începi să o foloseşti cu încredere! Discută, împreună cu grupul tău, care este cel mai bun mod de a le face cunoştinţă cu ea cât mai multor clienţi cu putinţă. Nu uita: oamenilor le place cel mai mult să se plângă! Foloseşte acest lucru pentru a intra în legătură cu ei. În timp, îţi pot deveni clienţi şi parteneri de afacere, ba pot ajunge chiar şi milionari de pe urma acestei afaceri!

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Diverse, Tratamente naturiste

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: