Pachetul cosmetice Aquabelle 3 în 1

Cumpără acum cremele Aquabelle de zi şi de noapte şi loţiunea demachiantă cu ASD (apă sărăcită în deutetiu), într-un ambalaj deosebit, la preţ redus!

Produsele noastre, pe lângă îngrijirea zilnică a tenului, calmează pielea uscată şi sensibilă, încetinesc apariţia ridurilor şi ajută în lupta împotriva acneei.

De ce merită să cumpărăm pachetul de înfrumuseţare Aquabelle 3 în 1?

  1. crema Aquabelle 3 in 1Fiindcă produsele noastre de îngrijire facială nu se pot înlocui unul cu celălalt, ci se completează reciproc. Datorită alegerii atente a ingredientelor, utilizarea combinată a celor trei produse poate asigura o curăţare adecvată a tenului, rezistenţă la factorii de mediu în timpul zilei, regenerare în timpul nopţii.
  2. Fiindcă poţi achiziţiona cremele la un preţ mai mic decât dacă le-ai cumpăra separat, ca să poţi cumpăra şi altceva din banii economisiţi.
  3. Fiindcă, datorită aspectului său stilat, acesta poate reprezenta cadoul perfect, astfel încât îţi poţi scurta deja lista de cadouri pentru Crăciun.
  4. Fiindcă în aceste creme am combinat comorile naturii (de ex. ulei de avocado, de jojoba, esenţă de ulei de măsline) cu ultimele descoperiri ale industriei cosmetice moderne (de ex. ceramide, vitamine), pentru ca tu să te bucuri de toate acestea pe pielea ta şi să devii o persoană de succes.
  5. Fiindcă utilizarea în cosmetică a apei sărăcite în deuteriu (ASD) încă se consideră o tehnologie deosebită, ca să aparţii celor privilegiaţi, care se pot bucura de aceste efecte biologice unice.
  6. Fiindcă pielea are nevoie de protecţie pe frig şi vânt, ca tu să ai un ten hidratat pe durata întregii zile.
  7. Fiindcă deja de la vârsta de 30 de ani pielea începe să îmbătrânească şi, astfel, poţi contribui la prelungirea tinereţii tenului.
  8. Fiindcă utilizarea cremelor Aquabelle îţi conferă o senzaţie foarte plăcută, aşa că te poţi pregăti să răspunzi la întrebări de tipul „Ce miroase atât de bine?”
  9. Fiindcă meriţi să fii frumoasă, să fii mai încrezătoare în forţele proprii şi să ai mai mult succes în toate domeniile.

Simte şi tu puterea naturii combinată cu ştiinţa modernă, la care am adăugat un parfum irezistibil, sau surprinde-i pe cei dragi!

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Stil de viata, Suplimente Calivita

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: