Pareri si impresii despre D-Drops Calivita

vitamina D picaturi D -DropsCompania Calivita a primit mai multe mărturii de la consumatori referitoare la efectele benefice ale consumului de vitamina D.

Le-am adunat la un loc pe cele mai interesante dintre ele, pentru a vă ajuta în caz că aveţi probleme de sănătate.

Muncesc permanent într-un birou dotat cu aer condiţionat şi lumină artificială, de dimineaţă până seara, fără expunere la lumina soarelui, şi desfăşor o activitate sedentară la calculator. Am consumat zilnic D-drops, vitamina D liposolubilă, sub formă organică, cu absorbţie imediată în organism, împreună cu 3 capsule de Strong Bones, şi durerile de oase şi cele musculare s-au diminuat simţitor.

De asemenea, sunt diagnosticată cu hipertensiune arterială şi un nivel scăzut de calciu, fiind expusă unui stres continuu, astfel încât menţinerea concentraţiei normale de calciu în sânge este o necesitate. Care a fost soluţia? Picăturile cu vitamina D, D-drops!

De asemenea, am recomandat aceste picături miraculoase şi uşor de administrat şi unei colege, mămică a doi băieţi în vârstă de 4 şi 8 ani, care le utilizează cu succes în prevenirea afecţiunilor sistemului respirator, atât de frecvente la începutul toamnei, şi întărirea sistemului imunitar, mineralizarea oaselor şi dinţilor şi prevenirea rahitismului la copii. Vă recomand cu drag să utilizaţi acest produs CaliVita şi nu veţi regreta!

Anca Constantinescu, TPM, România

Tot timpul anului folosesc D-drops. Încă din primele săptămâni de consum mi-a luat durerea de gleznă care mă sâcâia de câţiva ani şi am reuşit să dansez la sărbătoarea anuală de la Cheile Grădiştei, sărind ca mingea. Şi tu cu familia ta meriţi D-drops!

M-a ajutat să gestionez mai bine stresul, neuronii mei sunt mai bucuroşi.

Mi-a reglat glicemia aşa încât am primit felicitări de la doctorul de la laborator, ştiind că la donarea de sânge CaliVita am fost respinsă din cauza zahărului din sânge. Acum sunt fericită cu D-drops, alături de Organic Acai, Rhodiolin şi Super CoQ10. Multă sănătate tuturor!

Victoria Voicu, SM, România

Comandă D-drops acum şi bucură-te şi tu de efectele sale benefice! Apoi te asteptam sa ne impartasesti din experienta ta in urma consumului de D-drops!

Sursa: NewsLetter CaliVita

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Diverse, Suplimente Calivita

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: