Promotie la cel mai bun filtru de apa Aquarion Calivita

Cu totii ne dorim sa consumam cea mai buna apa, dar nu este usor sa gasesti o sursa de apa de foarte buna calitate. Solutia cea mai la indemana ar fi sa ai acasa un filtru de apa care sa purifice si sa transforme apa de acasa (robinet, fantana sau put de adancime) in cea mai buna apa de baut, iar filtrul si ionizatorul de apa Aquarion de la Calivita poate sa faca minunea de a transforma apa obisnuita de la robinet intr-o apa foarte buna pentru sanatate.

Ionizatorul si filtrul Aqaurion pe langa faptul ca purifica apa de orice particula nociva de pana la 0,01 microni, poate produce apa alcalina cu un PH de pana la 11, poate reduce marimea clusterului de apa astfel incat sa fie mai usor de asimilat de organism, oxigeneaza apa astfel incat atunci cand o bem sa aduca un plus de vitalitate

Apa produsa de Aquarion Calivita are un O.R.P. intre – 70 si – 380, filtreaza orice particula mai mic de 0,01 microni (inclusiv bacterii si virusi), nu putem spune ca este cel mai bun filtru de apa din lume, dar stim sigur ca este printre cele mai bune si are un raport excelent intre pret si calitate, in plus acum ai parte si de o super promotie.

Aquarion poate fi comandat de aici! 

12. Promotie Ionizator de apa Aquarion

Acum poti cumpara ionizatorul si filtrul de apa Aqaurion in 6-9 rate lunare fara dobanda daca aveti un CARD Avantaj emis de Credit Europe Bank. Cardul Avantaj se poate obtine completand forumularul de aici.

La achizitia ionizatorului de apa Aquarion pe langa pretul excelent vei primi CADOU urmatoarele produse in valoare de peste 2.000 lei:
Daily Essentials Superior Pack – un pachet cu multe produse Calivita

  • 2 x Super CO Q10 Plus, 90 caps
  • 2 x C – Plus Flavonoid, 75mg, 100 tab
  • 2 x Omega 3 Natural Fish Oil, 100 caps gel
  • 2 x ProbioBalance, 60 tab
  • 2 x Full Spectrum, 90 tab
  • 2 x Polinesian Noni – lichid, 946 ml
  • 1 x Energy & Memory, 90 tab
  • 1 x Rhodiolin, 120 caps

Goldmax Magnet pentru dedurizare apa
Rezerva filtru Aquarion
Aceasta promotie nu se cumuleaza cu nicio alta promotie!

Promotiile sunt valabile doar pentru membri Calivita. Pentru a deveni membru Calivita astfel incat sa puteti beneficia de aceste promotii e necesar sa completati formularul de aici.

cel mai bun filtru apa Aquarion Calivita

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Diverse, Promotii

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: