Te interesează o ofertă fabuloasă?

Ţi-ar plăcea să te delectezi într-un hotel cochet şi confortabil, în mijlocul verii? Îţi oferim acum o ocazie pe care n-ai voie să o ratezi: CaliVita International îi provoacă la concurs pe cei mai valoroşi membri ai săi, fii pe fază!

Vinde cât mai multe Pachete Organic Acai între 1 APRILIE şi 31 MAI 2015 pentru a câştiga premiul cel mare. Eforturile câştigătorului concursului nostru de vânzări, cel care reuşeşte să vândă cele mai multe Pachete Organic Acai pe durata campaniei, vor fi răsplătite cu un minunat weekend wellness pentru două persoane.

Pentru a te califica la concurs, tot ce trebuie să faci e să vinzi cel puţin 5 (cinci) Pachete Organic Acai pe codul personal. Doar produsele vândute în pachet se vor lua în considerare. Se vor lua în calcul doar cumpărăturile din reţeaua CaliVita România.

Trei motive pentru care îţi recomandăm să accepţi provocarea:
În fiecare Pachet Organic Acai se găsesc 3+1 sticle de suc de Acai, ceea ce înseamnă că a patra sticlă o primeşti gratis. Indiferent că te hotărăşti să o vinzi sau să o păstrezi pentru familia ta, vei economisi 147,40 lei.

Comanda ACUM Pachetul Organic Acai 

promotie acai

Expedierea pachetelor este gratuită.

Weekendul wellness pentru două persoane reprezintă o ocazie cum nu se poate mai potrivită să te relaxezi şi să te încarci cu energie pentru lunile ce vor urma.
De ce să nu încerci? Acceptă provocarea şi fii cel mai bun!

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Promotii

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: