Uimeste cu gresia si faianta de mari dimensiuni de la DAVIDEO

Cu atat de multa discutie despre podele din lemn de esenta tare si materiale din ce in ce mai populare, cum ar fi pluta si bambusul, frumusetea gresiei si faiantei poate fi trecuta cu vederea. Daca aveti in vedere gresia si faianta, dar sunteti in cautarea unei nuante moderne luati in considerare placile mari. Nu numai ca exista multe beneficii pentru a alege acest tip de placi, aspectul care rezulta de multe ori este curat, elegant si stilat.

Beneficiile de placilor de dimensiuni mari

De ce sa aleg placile mari de gresie si faianta Undefasa? Aceste placi pot avea dimensiunile 41×41, 25 x 75, 60 x 60, aplicandu-se numeroaselor spatii si diverselor design-uri. Udefasa este un producator renumit de placi, ce a debutat in anul 1967 in Spania. In cazul in care aveti nevoie de un argument convingator, tineti cont de faptul ca, cu gresia si faianta de mari dimensiuni de la Undefasa puteti:

  • Atrage atentia asupra materialului podele. In cazul in care placa este mai mare, materialul din care este fabricata poate sa straluceasca cu adevarat. Bucati mari, substantiale inseamna suprafete mai mari de admirat.
  • Face o declaratie moderna. Placile de gresie si faianta Undefasa mari sunt perfecte pentru interioarele moderne, in care liniilr curate si unghiurile drepte sunt preferate.
  • Fii elegant. Este ceva elegant la placile mari. Poate ca este vorba despre suprafata mare patrata sau dreptunghiulara, neintrerupta, curata.
  • Delimita o anumita zona a camerei. Puteti utiliza gresia si faianta de pe DAVIDEO de diferite dimensiuni pentru a desemna anumite zone intr-o camera. De exemplu, incercati sa utilizati placile mari pentru pardoseala principala in baie si placi mai mici pentru zona de dus.
  • Face camera sa para mai mare. Placile de mari dimensiuni Undefasa de la DAVIDEO au potentialul de a face o camera mica sa para mai mare. Nu numai ca promoveaza un aspect neaglomerat (care este excelent pentru cresterea spatiului disponibil), placile mari, dreptunghiulare pot atrage ochiul prin camera, creand linii lungi, care prelungesc vizual interiorul tau.
  • Curata mai putin adeziv! Placile mari inseamna mai putin adeziv. Ceea ce inseamna mai putin timp petrecut la curatarea acestuia.
  • Coordona cu peretii. Sigur, puteti coordona gresia de mici dimensiuni cu placile mici de faianta, dar placile mari pot fi extrem de clare si fara sudura, unificand o camera!
  • Crea un contrast. Ca si in cazul placilor de gresie si faianta Undefasa mici, puteti utiliza placile mari pentru a crea un contrast intre nuantele inchise si cele deschise. Placile mari, cu toate acestea, sunt perfecte pentru a crea un look neaglomerat, care poate fi un contrast puternic cu rafturile si contoarele care detin obiecte mai mici, in camere, cum ar fi bucatarie.gresie si faianta pentru baie

Achizitionarea placilor de gresie si faianta de mari dimensiuni

Daca sunteti in cautarea de placi de mari dimensiuni, La DAVIDEO veti descoperi o gama larga de modele de gresie si faianta Undefasa, care se vor plia perfect cerintelor dumneavoastra. Placile din colectiile Lancaster Portelanata, Tucson Portelanata, Onice, Chelsea, Mahattan, Rapalo, si multe altele, pot avea dimensiuni de 60×60 cm, potrivindu-se astfel unui proiect de acest fel.

Publicat de Supli.ro la data de in categoriile: Diverse

Comenteaza si tu

Comentariul tau
Nume (obligatoriu):
Email:
Website (optional)

Iti recomandam sa citesti si: